Color Pop Effects v4.9 VIP APK

1146 0

Renk pop efektleri inanılmaz fotoğraf efektleri ve fotoğraf filtreleri ile en iyi ücretsiz siyah beyaz fotoğraf düzenleyici!

Renk için en popüler Instagram fotoğraf editörü olmak Android’de Splash etkisi, renk Pop fotoğraf editörü, dünya çapında 5 milyondan fazla hayrana sahiptir ve büyümeye devam etmektedir.

Renkli pop efektleriyle, herhangi bir siyah-beyaz fotoğrafı ortaya çıkaran ve bir renk sıçrama efekti ekleyen görüntülerle bir hikaye anlatabilirsiniz.

Renkli fotoğrafınızı siyah beyaz olarak değiştirin veya resminizi yeniden renklendirin ve renk sıçrama efekti yapmak için çok sayıda şaşırtıcı fotoğraf filtresi ve efekti uygulayın!
Renkli pop siyah ve beyaz fotoğraf editörü özelliği ile, biraz fotoğraf renk uyarısı ile mükemmel bir vintage efektler görünümü elde edebilirsiniz. Bu, eski ve klasik tek renkli bir görünüşü, arkadaşlarınız arasında değerlendirebileceğiniz modern bir pop görünümüne dönüştürür.
Arkadaşlarınızı Instagram’da etiketleyebilir ve Snapchat’te de paylaşabilirsiniz; Snapchat’un sıkıcı filtrelerini atlar ve profilinize göz alıcı bir görünüm verir.
Bu renkli resim efekti, sosyal profilleri için Instagram Filtreleri gibi çekici bir şey arayan herkes için iyi bir seçimdir.

Renkli pop fotoğraf efektleri, eski sıkıcı Fotoğraf Filtrelerinizi ve efektlerinizi bir kenara bırakın ve ücretsiz siyah beyaz fotoğraf editörümüzle fotoğraflarınızı bir üst seviyeye taşıyın. Renkli resminizin seçili kısımlarını tam renkli tutun ve diğerlerini şaşırtıcı renkli fotoğraf Filtreleri ve fotoğraf efektleri için siyah beyaza dönüştürün. çeşitli nesneleri yeniden renklendirirseniz, çarpıcı biçimde farklı renk efektleri elde edersiniz. Hiçbir ön ayar Filtresi yapamaz!

Renk pop efektini indirme – Resmi yeniden renklendir ve fotoğraf renk sıçraması, resimleri yeniden renklendirmek için profesyonel bir laboratuara erişimle karşılaştırılabilir. Bu güçlü fotoğraf düzenleme stüdyosu, etrafta oynamak için geniş bir yelpazede ücretsiz seçenekler sunan diğer Fotoğraf Filtreleri Uygulamalarından öne çıkıyor.

olasılıklar:

İmage Bir resimdeki herkesi grileştirin, Sizin İçin Dışında!
Green Gökyüzü yeşili / sarı / gökkuşağını veya her neyse yeniden renklendirin! – saçını mor yap!
🔅 Gözlerinizi mavi veya yeşil renklendirin!
🔅 Her şeye parlaklık katar!
Olasılıklar sonsuzdur, sadece hayal gücünüzün sıçramalarını kucaklayın!

Renk pop efektleri özelliği olanaklarını en üst düzeye nasıl çıkarabilirim?
Herhangi bir fotoğrafı seçebilir, siyah beyaz bir vintage fotoğrafa dönüştürebilir ve daha sonra fotoğraf Recolor ile oynamaya başlayabilirsiniz. Resimdeki her şeyi renklendirin ve eklemek istediğiniz rengi seçin. Örneğin, sıkıcı siyah renkli saçlarınızı funky mor olarak değiştirebilirsiniz. Gözlerinin rengini değiştirebilir ve onları mavi, kahverengi, ela ve hatta siyaha çevirebilirsin. Kendinizi başkalarından vurgulamak gibi parlaklığı değiştirin ve fotoğrafınız vurgulanır.
Renk sıçrama fotoğraf düzenleme uygulamasında yapabileceğiniz birçok şey var, sadece yaratıcılığınızla oynayın ve sizi şaşırtacak.

Özellikler:
🔅 Pan ve Zum: ayrıntılı olarak çalışmak için pan ve zoom
Do Geri Al ve Yinele: Mükemmel düzenleme için geri al ve yinele
🔅 fırça boyutu: hassas düzenleme için fırça boyutu ve opaklık kontrolü – Paylaş: Instagram, Facebook’taki inanılmaz düzenlemenizi paylaşın
Filters Fotoğraf filtreleri: fotoğrafların mükemmel görünmesini sağlamak için birçok şaşırtıcı filtre

MOD Özellikleri:

  • VIP özelliklerin kilidi açıldı.
  • Bütün filtrelerin kilidi açıldı.
  • Reklamlar kaldırıldı.

İndirme Linkleri

Dosya Boyutu: 30 MB
Android 5.0 ve üzeri

Bir cevap yazın