Calorie Counter by Lose It v15.0.101 MOD APK

494 0

Kaybetmek! Eğer diyet sopa ve uygun kilo kaybı elde yardımcı olan bir kalori sayacı ve gıda günlüğü diyet uygulaması! Basitçe, uygulamayı indirmek hedeflerinizi belirleyin ve kilo, diyet ve yiyecek izlemek. Lose It ile makro, karbonhidrat ve kalori alımını kolayca takip edin! kalori sayacı ve gıda günlüğü uygulaması!

2008’deki lansmanımızdan bu yana The Wall Street Journal, The Today Show, Erkek Sağlığı, Kadın Sağlığı, CNET, Buzzfeed, CNN, Shape, Günaydın Amerika ve daha pek çok alanda yer aldık.

• Üyelerimiz tarafından 80 milyondan fazla kilo kaybı (ve artması)
• Kapsamlı uluslararası gıda kütüphanesi veri tabanımızda 27 milyondan fazla aranabilir gıda maddesi
• Kilo Verme yolculuğuna Lose It ile başlayan 40 milyondan fazla kullanıcı!
• 25’ten fazla makro besin, karbonhidrat, kalori ve sağlık hedefi arasından seçim yapabilirsiniz
• Kilo kaybında bir sonuç görmek için 3 günlük kalori ve diyet takibi yeterlidir

Lose It ile diyet ve kalori alımını takip edin! Kalori sayar. Keto diyeti, vegan diyeti veya aradaki herhangi bir şey olsun, Kaybet! kilo kaybı ve sağlık hedeflerinize ulaşmak için makro, karbonhidrat ve kalori alımınızı izleyerek uyan kilo kaybını bulmanıza yardımcı olacaktır. Mazeret bırakmayı bırakın – Lose It ile kilo vermeye başlayın!

NASIL KAYBEDİLİR! CALORIE SAYAÇ VE GIDA GÜNLÜĞÜ UYGULAMASI AĞIRLIK KAYBINIZ

Kaybetmek! ortalama kalori sayacınız ve yiyecek ve günlük uygulamanız değil. Kaybetmek! başarılı olmanıza yardımcı olmak için kanıtlanmış kalori sayma ve izleme ilkelerini kullanır. Başlamak için profil ayrıntılarınızı girin, biz sizin için en uygun günlük kalori bütçesini hesaplayalım. Ardından, yiyeceklerinizi, kilonuzu ve aktivitenizi kolayca takip edin ve kilo verme zaferlerinizi kutlamaya hazır olun. Günlük olarak makro, karbonhidrat, protein, şeker, yağ ve genel kalori ve gıda alımınız hakkında bilgi edinin. Keto, vegan, vejetaryen veya bütün 30 diyetinizin üstünde kalın! Kalori ve diyet alışkanlıklarınızı değiştirin ve beslenme ihtiyaçlarınızı öğrenin.

KAYBETMEK! CALORIE SAYAÇ ÖZELLİKLERİ

• Barkod Tarayıcı – karbonhidrat, makro ve kalori alımınızı izlemek için gıda barkodlarını hızla tarayın veya veritabanımızda arama yapın.
• Snap It – Karbonhidrat sayınızı bilmek ister misiniz? Sadece yemeğinizin bir fotoğrafını çekerek yiyecek günlüğü. Yiyecek takibi ve kalori sayımı için kamera simgesine dokunun.
• Besinleri İzleyin – makro, protein, su, karbonhidrat, şeker, vücut ölçümleri, uyku döngüleri ve daha fazlasını içeren kalorilerden daha fazlasını izleyin. Keto, vegan veya vejetaryen diyet ihtiyaçlarınızı karşılayın! Kilo verme yolculuğunuz boyunca hangi besin maddelerine ihtiyacınız olduğunu öğrenin.
• Fitness App Syncs – Fitbit izleyicileri, Misfit izleyicileri, Garmin izleyicileri, Withings ölçekleri, Google Fit, Healthkit ve daha fazlası gibi izleyicileri, uygulamaları ve cihazları bağlayın.
• Zorluklar – Kendiniz veya arkadaşlarınızla eğlenceli kilo kaybı, meyve / sebze, sağlık ve egzersiz zorlukları ile oyununuzu hızlandırın.
• Yemek Planlama ve Hedefler – yemek hedefleri önerilen makro, karbonhidrat, protein ve genel kalori alımını hesaplamanıza yardımcı olur. Kişiselleştirilmiş kilo kaybı için diyetinizi ve yemeğinizi özelleştirin!
• Desenler – kilo verme ilerlemenizi neyin engellediğini veya neyin yardımcı olduğunu belirlemek için özel kişisel bilgilerimizle yiyecek ve kalori alım alışkanlıklarınızı öğrenin.
• Tarifler – diyet ve kilo verme yolculuğunuzu, kendi oluşturduğunuz kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği ile özelleştirin. Keto diyeti, vegan diyeti, vejetaryen diyeti, Bütün 30 – veya herhangi bir diyet için kolay yemek tarifleri bulun!
• Egzersiz Kılavuzları – kilo verme başarısı için size yardımcı olacak egzersiz kütüphanesi. Kilo kaybı bir diyet ve gıda takibinden daha fazlasıdır! Harekete geçin ve sağlıklı bir kiloya ve sağlıklı yaşamaya çalışın.

Lose It indirin! Bugün Kalori Sayacı ve dünyayı sağlıklı kilo vermeye mobilize etme misyonumuza ulaşmamıza yardımcı olan üyeler topluluğumuza katılın. Diyetiniz veya kilo verme hedefleriniz ne olursa olsun, kaybet! Kalori Sayacı sağlık hedeflerinize ulaşmak için uygun kilo kaybı bulmanıza yardımcı olabilir!

MOD Özellikleri:

  • Ücretli özelliklerin kilidi açıldı.

İndirme Linkleri

Dosya Boyutu: 52 MB
Android 5.0 ve üzeri

Bir cevap yazın